Real Time News
for Human Resources Governance

Back to business: 3 tips om aanwervingen terug op te starten

Hoe geeft u uw bedrijf een nieuwe start na Corona?

Heel wat bedrijven kozen er tijdens de lockdown voor om hun rekruteringen even on hold te zetten. Nu zo’n 66 %  van de Belgische bedrijven een concreet plan klaar heeft om opnieuw back-to-business te gaan, wordt de nood aan nieuwe collega’s binnenkort weer even groot als voorheen. Maar hoe pakt u de heropstart van uw aanwervingen nu aan?

In een rondvraag bij meer dan 700 Belgische bedrijven peilden we hoe ze er na twee maanden lockdown voor staan. Uit de peiling bleek onder meer dat de omzet van bedrijven gemiddeld met de helft daalde door het covid19-virus. Toch is meer dan een kwart van de Belgische managers vrij optimistisch en verwachten ze deze achterstand weg te werken in de komende drie tot zes maanden.

Het Jaarlijks Memento 2020 is beschikbaar ! Bestel nu uw exemplaar

De sociaal-juridische wetgeving wordt steeds complexer. Maar hoe blijft u op de hoogte van de laatste en belangrijkste wijzigingen? Partena Professional heeft de oplossing: het Jaarlijks Memento, met ook in de editie van 2020 weer een schat aan waardevolle sociale informatie in zakformaat.

 

Met deze praktische gids heeft u op elk moment alle nuttige informatie bij de hand, over tal van thema’s:

  • Arbeidsrecht
  • Sociaal zekerheidsrecht
  • Fiscaal recht

Bestel uw Memento zakformaat !

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren.

Wij plaatsen ook analytische, advertentie- en socialemediacookies; klik op Meer informatie om deze te weigeren.